Buah Hati :)

KENANGAN YANG MENYAKITKAN HATI . HANYA UNTUK PENGAJARAN .

ASSALAMUALAIKUM :) * knp salam aku besr hari nie

arrgghh2 ! geram2 bile t'igt n aku rse mcm na bakor jer orang tersebut ! errgghh ! naik giler aku biler muka or wajah huduh die masuk dlm otak aku yang bijak nie* puji sekejp je . heheh :) . sebelum ak dgn encik INTANPAYUNG ni , aku kapel dgn org lain . budak johor , die study kt seremban , kolej truttutututt ... sori , nme kolej dirahsiakan untuk menjaga keselamatan mangsa . kehkehkehkeh ! . die tua setahun dr aku . mcm nie citernyer . mse aku bercinta @ memberi hati kpd pasangan . ceh..cehh..cehhh.. kami mmg bahagia giler ah ! mmg aku rse dielh cinta mati aku . YA ALLAH ! aku mcm lupe sape tuhan sape nabi . sbb jatuh cinta ! mmg dasat cinta tu kan ?? kami kapel 8 bulan . aku ta pnah kapel lme2 . kalo sekejp pn sbb aku ta tahan dgn pangai jantan 2 . ewwaahh syura ! igt ade org suke ko sgtt n tahan dgn pangai ko ?? ok , berbalik kpd gossip2 meletup kite td . mse tu mggu die exam , aku dpt rse perubahan die mcm xnk msj aku , kol pn jarang2 . aku yg byk kol die . aku pn pelik . tp, aku ta syak yang buruk2 kt die . aku sangkakan * ayat baik punya * dia busy sbb exam . dia amek pembantu perubatan . sains an ? kne byk membca . 


pas2 mlm tu aku kol die . aku tnyer die pas die hbs exam ni na balik umah die kt pontian ker *umah family* . die ckp xnk sbb die na trus g praktikal . ok , aku mmg percye ah die ckp ape2 pun an . mmg cinta mati idup semula wehh ! hahaha ! pas2 die hbs exam , aku pn kol lh die n borak2 mcm bese . pas2 esoknyer aku mls lah na ggu die sbb die ckp die na uruskan hal praktikal die . aku pn lgsg ta text die or kol . so, aku on9 muka buku * fb * , aku nmpk kwn bilik die on9 . aku tgurlah n die ckp .. borak2 mcm bese dl . pas2 aku tnyer die .


aku : pijun ade kt bilik ?
kwn bilik : maner ade . die dh balik pontian .
aku : *tersentap * ! 


serius wehhh ! ta pnah2 die mcm nie dgn aku . kalo na g mner2 , die akan bgthu aku n aku tak kan kcu die . * baik an aku? * .hahahha ! ok kembali kite . aku pn mrh giler ! aku kol2 , ta agkt . mlm 2 bwu die agkt , die ckp die baru bngun tido . cewwahhh ! alasan ko ta boleh diterimalah kambing bangang ! * sori, aku t'igt cerita dl . sedih bangat beb * . aku pun bengang dgn  die smpi aku xnk msj die or kol die . yang aku peliknyer ! die pn mcm aku jgk . tak kol or msj . FULLSTOP ! . mmg aku ta syak pape pn time 2 . baik giler an aku ?? hahaha ! esoknyer aku dh ilang sabar + rindu pun kol die . aku diam jer dlm phone . aku ta suke na mrh anak org . dia asyk panggil2 aku YUNK .. YUNK .. wekkk ! na termuntah aku !* emo lak syura * . pas2 aku pun letak . die kol balik . n korg twu die ckp ape ?? 

si giler : boleh ta kite knal diri masing2 balik smule ?


pergghh ! meleleh airmata aku dgr die ckp mcm 2 .ta terkata aku ! aku trus letak phone n balik umah aku * time tu aku kt umah makcik aku, tlg die msak . die bt katering * . mmg aku jalan kaki balik umah . dahlah umah jauh . dgn hujannnyer time 2 . byk kete na tumpangkan aku . mgkn dorg tgk aku ngah nangis2 n dlm hujan lak 2. tp, aku wat ta peduli jer sume 2 . n mlm tu , aku tggu jer die pujuk aku n msj aku balik . tp, xde pun . au pun mls na lyn diri aku nie . aku tido n pagi esoknyer , aku tibe2 rse mcm na online die punyer fb . aku on9 n tgk ade msj kt inbox fb die . aku bukak . terkejut giler bapak aku ! * ohh nyahh ! *


makwe baru : i love u baby :)
pijun ex aku : i love u 2.
makwe baru : u deserved to get me . * ayat die belagak gilerr ! sume org mcm dpt syurga ker bile kapel dgn ko !!?? mner twu ko akan tarik dorg masuk neraka ker ?? * emo lak ko syura ? * .






pas aku baca tu . baru aku dpt fikir secara rasional knp die na balik umah die . knp die msj aku n ta kol aku . n bile kol , knp die mcm tak nak ckp dgn aku . aku dh dpt kuncinyer ! yeaahh ! mmg aku sedih , tp, alaaahhh .. die mmg ta layak tok aku . aku twu dah * mner ko twu ? * . hahahha !

kpd mohd hafizun bin tugimon :

aku harap ko bahagia dgn pmpuan tu , jgn skejap jer dgn die . mudah mudahan ko pandai didik die , sbb die ta bertudung n aku dgr citer dari kwn2 ko yg pnah skul menengah dgn ko , awek ko tu gedik orgnyer n suke tukar2 pakwe * mcm lah ko ta pnah tukar pkwe syura oii * . haa , e2 jer lah aku na ckp . n lagi 1 ,  AKU BENCI GILERR TGK MUKA KO YANG MCM MENTOL TU !! DHLH TA HENSEM ! .
hati aku dh tenang :) .


pesanan kpd pompuan perampas :

kalo badan aku mcm ABANG KETAK-KETAK nie , aku belasah ko cukup2 !


babai !



akan ade sambungannyer :) .....

✿Suka ? Cuba Like sekali ! Follow sekali okey !✿

5 ulasan:

Adah..oh, Adah.. berkata...

sabar yea..

*cik syu* berkata...

adah : sye dh xde saba untuk die .. hnya simpan kan cinta utk bakal suami shj :) . trima ksih sbb prihatin :)

Sarah Naiema berkata...

@*cik syu*

sdih juga.. ada smbg ker?

*cik syu* berkata...

kalo sarah nak sambungannyer , boleh ciksyu citer .. skang pmpuan tu tibe tibe serang ciksyu , ckp nak amek bf die balik . sori ckitt ok . i dh nak kwen pn , lg hensem dr pkwe ko tu .

sang pelangi berkata...

ciksyu. sabar ea. ad smbungan ea.? nk tahu jugak. Hee~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...