Buah Hati :)

Boleh Tak Nak Sepak Laju Laju ?

assalamualaikum semua :)



hari ni mood aku tak seberapa ok . boleh dikatakan jiran bilik aku + bakal jiran umah sewa pongg takut nak tegur aku . why ?? sebb hari ni charger laptop aku rosak ! yes ! aku suke korang repeat perkataan tu . hurrmm -_-' . dhlh nak buat esaimen nyer lagi , pastu aku nak update blog lagi * poyo mcm ade org bce jer . arrggh ! berat ah mcm ni ! 


yang paling aku tak sgka plak jad lg kt diri aku . haisshh ! nie lg bt aku frust , tak twu dh nak ckp mcm ner frustnyer ni . kan charger aku rosak , pastu aku pinjmlh charger kakak senior aku . ok lah .. guna mcm bese an ? kalo nk pinjm , meme aku * eh kecek kelate *  minta kebenaran lah . 


tiba tiba td aku konon kononyer nak update the best story lah kat blog lautan aku ni * ade spe spe nak berenang ? * . tgh syok syok update , laptop tercinta aku sayup sayup pengsan ta bgthu . aku pongg , ahh ! apesal lak ni ?? rupe rupenyer charger akak tu pongg rosak jgak . ahh ! serius buat aku rasa mcm , " laptop aku nie hidup ker smpi boleh racun racun charger charger ni ? " . haiii , hiperbola lah sangattt . 


so, aku dgn niat yg baik meminta maaf kat akak tu n janji akan ganti balik . ya allah ! banyak btol mslahnyer ! subhanaallah ! berikan lah aku kesabaran :) . 


p/s : malam ni nak tido pelok kucing jantan . encik tunang jauh di perantauan -.-'. pasni entry pasl service edit blog by sarah naiema :) .


kbaii !  

✿Suka ? Cuba Like sekali ! Follow sekali okey !✿

5 ulasan:

KAMIHIDUP berkata...

sabar jela cik syu, sabar banyak-banyak. :)

KAMIHIDUP berkata...

sabar jela cik syu, sabar banyak-banyak. :)

*cik syu* berkata...

tgh sabarlh nie syggg :)

yad'z berkata...

tak moh angry2.. nanti jadik angry bird.. heheheheh.. =P

Taufan Bin Ribut berkata...

nak langar pakai lori scania laju2 pon boleh..hahaha..


Entri terkini : 10 sebab kenape saye sayang awak ^_^
Ebtri sebelum :entri ni aku taip dalam keadaan separa normal.
Watch my video song!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...