Buah Hati :)

Eishh ! Aku benci kau ! benci ! Pegi mati r !

assalamualaikum semua . 



aku geram betol dengan ape yang sudah menimpa aku hari ni ! sius aku nak lempang lempang jer facebook ni ! nak aku terus trang ker ? ok , mcm ni citernyer . tadi aku duk on9 then aku tgk ade msj kat fb aku . aku pon bukaklah . mungkin line tak ok sbb tu die trus ke mesej . tak lame tu baru die tegur aku kat chat . aku pon semangat lah layan mamat ni . yela , ngah bosan an . aku men borak2 jerlh . tapi , die speaking english dgn aku .


aku pun ckp dlm hati " wahh ! pndi mamat ni ckp english , boleh tnjuk kat mama pasni ! " .

tolong jangan terpedaya dengan saya . hahahahah ! 


nak tengok perbualan kami ?




pas die bg link tu , terus aku pangkah mamat ni . sbb aku twu bukan dia , berkemungkinan hackers mat salleh ! hackers ade suku kaum jugak ker ?? ok abaikan . yang paling aku tak tahan smpi nak ktawa . boleh lak aku tnyer die " knp nak ktawa ?" . kahkahkahkahkah ! adie ckp bi ,. aku balas jawa . eh ! eh ! melayu .. hehehe . 


korang jaga jaga lah yer . tamo tertekan sudah . kang kalo tertekan , takot mereka mereka yang kurang kasih sayang ni tukar korg punyer password . naya korg t ! 



hye ! sye shiro . sye ngah bt senaman tegangkan leher .


 kbaii !


✿Suka ? Cuba Like sekali ! Follow sekali okey !✿

4 ulasan:

aqmalazmi berkata...

itu viRus bhai..
HAHAHHA

*cik syu* berkata...

itu lah pasal .. baru twu gua .. hahah

nuyui a.k.a miss NUSHA berkata...

sy bru tau gak..

heheh,tp lom kena lg...

thnx sggh ea..

siti kektus berkata...

fuh~
nasib baik tak terkena. hehe :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...