Buah Hati :)

Kenapa Engkau Tak Muncul dari Semalam !

assalamualaikum semua bebeh bebeh :) .


uurrfff ! penatnyer hari ni . tadi aku baru jer balik dr kota bharu . teman adik bilik aku beli laptop . dh duit MARA an , so belilah laptop . aku tolong ejaskan abag jual laptop tu ... ehhh ! ehhh ! silap ! aku tolong ejaskan laptop tu . maksudnyer tnyer pasl laptop ni . yela , aku pun bukannyer tahu sangat . asalkan aku tolong budak bilik aku an . tolong menolong an baik .


aku bukannyer nak bercrita pasal laptop meptop ni . aku nak citer pasl follower aku yg butang nyer xnampak dari semalam . haiishh ! mmg buatkan aku xsenang duduk betoi ! aku ta twu sape yg follow memollow aku . kang kalo aku tak follow , ckp aku ... " alaaaa .. org comell mnerlh pandang kami ni " . alolololo , tamolh mcm mcm tu manje ... * harap korg tak menyampah dgn aku * . 


tamolh salahkan aku kalo aku tak follow . ni haaa butang follow ni ! sebatlh die ! haaa , tp ade 1 perkara yang membuatkan aku hepi giler nak menggiler . impian aku telah tercapai . mmglh bukan impian dh hafal juzuk alquran ( spe rse nak jadi suami sye , pimpinlah sye . kehkehkehkeh ! ) . tapi akhirnye ape yg aku tggu tggu an terbalas juga .


aku ni mmg minat betol dgn sorg blogger lelaki ni . mmg aku lihat & ngintai mengintai belog dia . mmg aku suka lah ! tak pyh nak tnyer aku suke mcm ner . memang keje aku spotcheck jer die pnyer blog . yela , aku kan ex pengawas mse skul menengah . so, aku mmg menjalankan tanggungjawab aku walaupun dh lme dilucutkan jawatan tu . hahahah !


orangyer pun kacak bergaya , kulit hitam manis ( mmg ciri2 aku inginkan ) , tp, die tolak cinta aku sbb aku dh berpnyer . ciss ! penat aku ngorat die ( sye mmg giler giler ) . aku pun dgn perasaan kacau bilau sambil masak ikan sweet sour dengan stail campak tinggi tinggi terima dia sbgai abang jer .. wuwuwuwuw ! hahaha . gurau jer bebeh :) .


nak tengok bukti kami berasmaradana ??





haaa , ni lah bukti kami berasmaradana ! jeles ker ?? haaa , xde . ok fineeeee . hehe . aku lambat lh ngorat cik abg ni . kalo aku cepat , mungkin kami dh kat pelamin skang ni . huahuahuahuahuah ! cita cita nak tggi giler ! pduli ape aku . asalkan aku minat die . ( msuk an kpale dlm bantal , buntot tonggek atas )  sedihhh :( . 


da lama aku usha mamat ni . tp , wuwuwuuw ( lap ingus kat boxer ) . xpelah .. nanti anak kite , kita ade kan jodoh tok dorg eh ? hahahahah ! 


kbaii ! 


 p/s : malam ni nak tido dengan kucing jantan sbb encik abg tu xnk sye . wuwuwuwu :(



✿Suka ? Cuba Like sekali ! Follow sekali okey !✿

9 ulasan:

KAMIHIDUP berkata...

siapa cik abang tu? tak nampak pula muka dia, heee. :)

*cik syu* berkata...

hehehe :) org pggl die IR :)

Izamir Ridzwan berkata...

oit, kulit saya xde la hitam... sawa matang jer...

Rumput Biru berkata...

Gatai jugak awak ni eh...

Dua2 pun sama2 gatai miang.. haha

Akim Iqbal berkata...

TROLOLOLOLOLOLOL !
semart2

yunZ berkata...

pergh..berani matilah.tabik spring

Echin Nadiossa berkata...

sejak bila iz itam manis.dya putih melepak lah.HAHA.:D.

Tanpa Nama berkata...

Jangan kau kacau Abang IR saya, gila...

*cik syu* berkata...

owh yeke , sye nmpk dlm fb jer . tak pnah jmpe depan2 . :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...