Buah Hati :)

DALAM PERHUBUNGAN HARUS BYK MENGALAH & BERSABAR .

assalamualaikum org kampung ! aip ! aip ! bisinglh tgh2 mlm jerit mcm beruk !


baik ker ? sehat ker ? * soalan tok aku ok .. hahaha ! . ok ok tamo kedutkan muka .. yeeahh ! hari ni aku menang ! mesti korg tertnyer tnyer menang sbb ape an ? haaa .. haissh ! hepi giler aku dibuatnyer .. ! mesti korg tertggu tggu ape yg bt aku hepi an ?? bole bg aku ktawa smpi tendang tiang letrik ta ?? hahahahahahahahahahahahahahahahahah ! ok dh cukup .



akhirnyer encik intanpayung memilih aku dr ps3 die .. warrgghh ! bole ta aku na lari lari satu bangunan hospital gilaa ... warrgghh ! sonok sonok .. td die ajak aku kua makan :) . alahai sonoknyer hatii ... bahagianyer idup ... aku harap kekallh hubungan ni . sejak die dgn ps3 , aku dilupekan .. aku dicampak jauh jauh . alahai sedihnyer hatii .. blog jerlh tmpt aku meluahkan & meletopkan ape yg ade dlm hati aku . trima kasih jgklh dekat kawan kawan blog yg pujuk hati aku .. hehe :) .


mmg dlm perhubungan kene byk bersbr , kalo ta byk bersbr , mgkn perhubungan akan menjadi singkat ! itu lh yg aku minta diperjauhkan . dh cukup lh byk kali aku kecewakan lelaki lelaki yg penah jd pakwe aku . dh ta sggp rsenyer aku kecewakan diorang . aku dh terima balasan ape yg aku bt .. dan untuk kesekian kalinyer , aku dh insaf seinsaf insafnyer dr melakukan perbuatan terkutuk tu ! cewwahhh ! terkutuk penyer  ! xde mse aku na serahkan pape kt dorg . kalo na , dtg pinang :) . sori .. dh berpunyer .. hahaha :) .



dan aku minta dekat gadis gadis dekat lua sne  * wahhh ! macam profesor lak pulak * , mse korg bercinta & pakwe korg bt ta twu dekat korg @ lain kata , mereka mereka xendahkan korg , jgn sedih .. biarkan dorg dgn kekasih * ps3 * dorg tu . TETAPI !!! jikalau mereka masih tidak berubah selepas kwen ! korg bakar jer game tu depan dorg ! xpn .... haaaa .. ini agak lucah ckitt .. kalo dorg dh bosan dgn game , & tibe tibe na manje dgn korg .. korg pki bju besi .. hahah ! kejam ta aku ?? hahaha ! tamolh ikot ckp aku nie .. kesian suami suami korg t . tp, kalo aku bt mcm tu lh .. peace !


mesti korg na keluarga korg mcm ni an ? haa .. so jgelh hubungan elok elok :) . byk an bersbr . * ta ssabornyer na dpt anak debab debab ! bialah ikot idung laki aku , jgn ikot idung aku yg bulat ni . : /


dan semestinyer korg xnk jadi mcm ni bila tua an ? haisshh ! minta simpanglh ! tamo aku msuk neraka sbb agkt kaki , campak laki , lambung laki sbb benda kecik jer , padahal bole setel kott . * kene jge bdn dr skang supaya laki ta cri len . tetibe jer : / . eh buntut aku saiz bpe yer ? t na ukurlh .. *



 jgn pandang idung aku , aku twu idung aku bsar : / . time ni muka aku bahagia sbb intanpayung ajak kua makan :) . bpe saiz idung aku yer ? * intanpayung suke mata aku hik3 ! sje na bgthu :) .


 kbaii !



✿Suka ? Cuba Like sekali ! Follow sekali okey !✿

4 ulasan:

shiema sufian berkata...

wahh. dah bahagia yea sekarang :) alhamdulillah :) don't be sad anymore yea :)

*cik syu* berkata...

insyaallah xkn sedih sedih dh dalingg :) , moga moga kekal lh .. ")

iezayu berkata...

wah...adik akk...semakin bahagia...semoga berkekalan... :)

*cik syu* berkata...

kakak syg : harap akak pn bahagia mcm adik :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...