Buah Hati :)

LEPAS DAH DAPAT , LAMBUNG ! CAMPAK ! ITU KAU BAGI !

ASSALAMUALAIKUM SEMUA * yes , aku tgh marah skang ni .


aku kalo marah mmg suke bg salam besar besar . korg takot ?? mmg patot takot . sbb hari ni topik aku berkaitan dgn lelaki ! besar lg ?? pduli ker aku dengan kecik ker besar ker . asalkan aku luahkan ape yang aku rase & ape yang patot aku muntahkan * bukan mengandung . encik intanpayung ta pecah masok lagi .


mase aku blaja dekt kolej truttuttu * terpaksa ditudungsajikan . aku ade seorang kawan yang bernama truruuttt * terpaksa dirahsiakan juga . beliau sudaa jadi bini org selama , ta slh aku pas die hbis SPM , trus dia kwen * segarkan , tu yg laki die nak pas SPM . huhuhu . 


mcm bese , mse becinta , BAHAGIA ! selepas kwen mgkn kebahgiaan akan berkekalan * mudah mudahan aku bekekalan . apa yang kita jangkakan tak mungkin terjadi . tp, kite kene ingat . ALLAH sentiasa ada untuk kita * ini untuk kesimpulan .. dh lari tajuk pulak . mcm ni citernyer . kwn aku dh kwen . mmg bahagialah.


masuk sahaja anak yg kedua , suami dia berubah ! time tu kawan aku tgh pantang anak kedua . dia asyik pasan yang suami dia asyik runsing jer 2 3 hari ni . mula mula dia sangkakan mgkn masalah keje . tapi, disbbkan kwn aku ni ta sedap hati , lalulh buat spotcheck *  sape pnah duk asrama , rselh bnda ni . kawan aku siasat henpon die & dapati ade mesej mesej gatal + gedik nak mampus * rupe rupenyer laki die becinta lagi . monyet gatal tu blaja kt rusia , amek kos doktor . uishh ! hebat kwn aku nie .. hbis sume msj die bce . dan yg lagi mengejutkan ! monyet gatal tu minta laki tu duit konon konon na buat banje lah kt rusia tuu .. 


yg si suami ni pon fening kpala kat mner na cari duit . siap pmpuan tu suruh si suami pinjam kt bank . tu yang laki die runsing tu kott . kwn aku ni pi tunjuk kat laki die mesej mesej monyet tuu . dan telah berlaku satu adegan . si suami sepak kwn aku yang tgh pantang tu ! dan bergerak ke dapur ambil parang untuuk menetak anak yang baru lahir tuu . nasib baik kawan aku sempat lari dari umah & pegi umah mentua dia . kononnyer na bercerai , tp smpi skang aku ta dgr citer dorg dh . 


ugutan maut buat lelaki di luar :

korg kalo dh kwen , jgelh bini baik baik . mse bercinta bukan men lyn mcm puteri . bile dh kwen , lambung bini , campak bini * campak atas katil xpe jgk .ni lantai di baginyer . sampai hati sepak bini yang tgh pantang ?? pastu g ambil parang na bunuh zuriat sendiri ?? lain kali pk dl nak kwen ker tidak . YA ALLAH ! 


kawan aku :

aku ta twu ape citer ko skang ni . aku harap ko bahagia dan dilindungi tuhan sentiasa . kalo dapat anak lelaki , didik dari kecil , sbb pembentukan anak bila sudaa dewasa dari ibu nyer jugak . air susu tu penting untuk didik anak . makan yang halal jer . 



p/s : 

 saya harap awk jge sye elok elok . kalo sye bt kerenah . tegurlh sye baik baik . sye jnis buat ta twu kalo tgur marah marah . saya twu awk suke mata sye , sye suke dada awk * tetibe jer . kalo awk nak men ps3 ,bolee sye bagi jer . tp, tolong bahagikan mse tok sye jugak . sye ckp terus trang . kalo awk ta bahagikan mse , sye tgglkn awk . tlglh jgn campak lambung baling sye pas kwen . kalo awk buat jugak , sye pn bolee buat ! 

 i love u faisal johari .


 kbaii !



✿Suka ? Cuba Like sekali ! Follow sekali okey !✿

3 ulasan:

ainol akasyah berkata...

follower ke 30..jom jenguk blog saya..btw paling suka dengan entry nie..lelaki cepat sangat nak beralih angin..harap dapat lelaki yg boleh bimbing dan membentuk diri ni..sweet pictures :)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine berkata...

agak zalim disitu laki member ko tu.. hehehe.. apesal xlampung baleng jantan tu.. :)// ni la akibat bila kawen muda kan.. xpuas lagi menikmati zaman remaja :)

*cik syu* berkata...

ainol : tq jd follower sye :) .mmg pn .. zaman skang nie kalo laki ajak kite kwen , tnyer je trus , " awk btol btol na kwen dgn sye ke ta

taufiq: tu lah , mmg kejam . skang aku dh ta twu ape citer kwn aku. kalo aku ade kt c2 , mmg aku lampung baleng balik .. hahah !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...