Buah Hati :)

Contest Gambar Giler Pink

assalamualaikum semua :)




yeaah ! aku na muntah satu baldi yang dipinjam dari umah jiran , untuk bgthu yang aku dh join satu contest mengontest ni lagi ! conok conok ! mau join ?? waa ckp sama luu , best tau join contes contes ni . mau kah ?? letak racun kat SINI . sudaaa ? 


 ini banner tuan pnyer contest * sila gam kan di entry anda jika join .



 see ? muka terlebih hebatt :)


 " saya follow blog ariesya chan kerana blog dia kali ini ade buat contest * jujur an aku ? nmpk sgt na hadiah . jujur itu penting .



yang di tag :




kbaii !
 

✿Suka ? Cuba Like sekali ! Follow sekali okey !✿

4 ulasan:

Butterfly Amani berkata...

thanx.. tag kt i... 4lo u dear...

*cik syu* berkata...

welcome dear :)

arieysha chan berkata...

thnx join contest........gud luck ye budak comel!

miss lyzeer berkata...

jom join contest miss pulak =)
http://misslyzeer.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...