Buah Hati :)

Day 3 :)

assalamualaikum bebeh bebehku :)




makin hari makin makin makin panas kelantan darul naim nii . rse mcm na bina kolam setiap tapak kaki aku melangkah ke jalan raya . betoll aku ckp , panas sungguh ! aipp syura ! ta elok mengeluh ! bila sejuk , msuk dalam selimut , mulut still bebel lagi . bile panas , bukak semuanyer * ketika dlm bilik yer bebeh , pun mulot still na bebel jugak . YA ALLAH ampuni lah aku .... aku hanya hambamu yang lemah .



ok , aku dh buat entry insaf menginsafi td . yeeaahh ! dh tibe msenyer aku buat day 3 lak !! yeyeyeyye ! mesti korg teruja + parkinson sbb na baca citer aku an ??? haa , xde ? ok fineeee . soalanyer ialah :



 ape yang aku buat sebelum tido ?


1. aku suke berangan rangan dulu . cth nyer aku akan berangan pasl aku kawen dgn putera raja . mner mner negeri pun tak kesah , asalkan aku kwen dgn putera raja . sambil aku berangan , aku akan gentel gentel bantal xpun aku tarik selimut & beranganlh dalam selimut . heheh ! malu malu malu ! * jujur an ?


2. aku akan update blog . itupun kalo terlintas pape idea kat dlm tengkorak kepala aku ni * smbil tnjuk2 kt kpale .

3. aku akan makan dulu . ape ape yg aku nmpk seakan akan makanan , cepat cepat aku msuk an dlm mulot * yg hak aku jer . sbb tu bdn aku chubby * kene jge hati sendiri yer . hehe 

4. aku akan kumpul bantal byk byk & aku akan tido dlm timbunan bantal bantal tu . besttttt wooo ! * rse mcm princess jatuh kt atas bdn putera jer .. hehe  . pasan ah kau syura . engkau jatuh atas putera , hidup 4 hari jer putera tuu . urrff :( .  



itu jerlh aktiviti aku sebelum tido . korg pulak ape ? mesti lagi hebakk + unik dr aku . xpun ade yang korek korek idung , campak kat lantai trus tidoo .. ade ta ? aiccece ! malu kerrrr ? hahhaa 


eeuuwwww !


kbaii ! 

✿Suka ? Cuba Like sekali ! Follow sekali okey !✿

7 ulasan:

farahin nasir berkata...

sy wajib goyang kaki time nak tido ha.. kalo tak mate tak nak pejam..

:)

KALO FOLLOW RAMAI2 NAK WAT APE KAN??

*cik syu* berkata...

hehehe , sme mcm adik ciksyu .. kalo bleh , na gegar katil tuu . haha

Chegu Zubir berkata...

saya pulak kne update blog dulu..hehehe

new folower of u

undangan khas buat anda
Segmen "Blogger Promote Blogger"#1

auny aizie berkata...

aku kalauu sebelum tido letak tanagn atas dahi pastu muhasabah diri

konon laaa. pastu langsung tido smpi kul dobelas tgh hari esokknya.


hahaha. melampau nya akuu ^^,

*cik syu* berkata...

chegu zubir : hehe , same with me :)

auny aizie : mule mule mmg bgus , lme lme .. hehhe :)

KAMIHIDUP berkata...

cantik layout, kemas. :)

*cik syu* berkata...

kamihidup : tq bebeh :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...