Buah Hati :)

CONTEST PHOTO COUPLE : 'WE ARE NOT PERFECT

assalamualaikum semua :)


 selamat maghrib ! kejp g dh nak dgr solat maghrib , skang lak adik aku , bukan aku , ngah lyn citer nora elena . SETH TAN dh berubah , dh pandai melenting dh dia . tamo buat buah hati ! ok skang kite lari dua kilometer half .


 STOP !  aku terjumpa satu contest . na twu ? letak racun kat SINI . nampak ta ? best + ta sabor an ?? heheh ! aku lak yang teruja . pastu hadiah die lagi ta bolee blaa ! duit wooo ! mmg aku mata duitan ! hehheeh . itu pun kalo aku menang kan ?





 ok , aku akan msuk an gambar yang perlu di racun sampai matii + korg akan bengkak mata sebelah jer  . yeaaah !


 syarat syarat nyer :)







aicecece . poyo pulak mamat sebelah tu . ta kenal ta kenal . huhuhu .


 mcm ner bolee kenal ?


 ermm , kami kenal di facebook . senior kolej aku yang kenalkan . time tu aku baru pas ditgglkan dgn pakwe aku . na twu citernyer ? sepak SINI . lepas aku ditgglkan , aku mmg na single , mlas na bercinta dah . pastu senior aku kenalkan & tempat pertama kami date dekat kajang . die pendiam , aku byk ckp . elok sgtlah tu . hahaha ! kami kawan tak lama pn , die ckp na serius & aku pun na serius . alhamdulillah hubungan kami sudaa 6 bulan :) .


 kbaii !



✿Suka ? Cuba Like sekali ! Follow sekali okey !✿

6 ulasan:

Cik Meifaa' berkata...

good luck dear... :)

*cik syu* berkata...

cik meifaa' : tq dear :)

eyra berkata...

heee thanks sb sudi join contest saya yg x seberapa ini :)

*cik syu* berkata...

eyra : hehhe . ok :)

EiZaRaZiErYa berkata...

alalaa...sweet~ ni kapel nth k'bpe nth zie jmpe knl d'fb~ moga bhgie slalu~ wink3 >_<

Lynn Matata berkata...

nice :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...