Buah Hati :)

Saya Nak Hadiah

assalamualaikum semua :)







contest lagi ?? mestilah aku wajib join , mcm korg tak kenal aku jer . hahaha ! mcm bese lah an ? tuan contest ckp kne buat ayat sendiri untuk tarik hati @ mengampu habis habisan kat tuan contest . wahh ! aku dh set otak otak aku secara direct supya jgn fkir benda lain dan fokus kpd contest ini sahaja . teeaahh !


 otak separuh cerdik --> bdn chubby tp, seksi --> tangan separa gelap --> entry contest :)


 bahawasanya dan sesungguhnya ..... SAYA NAK HADIAH kerana saya sudah lama tidak dapat hadiah dari sesiapa * uhuk..uhuk.. sadis sadis . jadi saya mengejoinkan diri untuk mendapat hadiah dari tuan contest mengontest ni :) .

ok ta kakak dan abg contest ?

 yg di tag 


kbaii !



✿Suka ? Cuba Like sekali ! Follow sekali okey !✿

4 ulasan:

Mun berkata...

gud luck ;)

*cik syu* berkata...

tq sis :)

syieda_joy berkata...

hope kamo dpt hadiah jugak ^_^ tgu tau? 1.7 nti ^_^

Mr.Oren berkata...

perghhhh...bnyk nya join...best giler.hahahha..
doa bnyk2~weeee~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...